Netradične tradičné POHÁNkové oplátky

Niežeby boli pšeničné oplátky extra nezdravou potravinou, ale dnes nie každý človek pšenicu vo svojom jedálničku a následne žalúdku znesie. Aj keď nie je u človeka rozvinutá intolerancia na lepok, mnohí sa začali stravovať zdravšie a objavujú alebo sa vracajú k plodinám, ktoré naši predkovia jedli vo veľkom, ešte častejšie ako pšenicu.

Tradície na Vianoce sa však dodržiavať ,,musia,,.

Preto sme dumali až sme vydumali chutný a zdravý, originálny recept na POHÁNkové oplátky, ktoré pečieme bez akýchkoľvek nezdravých prísad, bez zahusťovadiel, ktoré sa vo veľkom pridávajú do potravín.
POHÁNka patrí medzi najzdravšie potraviny na svete, je veľmi citlivá na znečistené pôdy chemikáliami, preto sa pestuje len v čistom prostredí.

Vášmu telu dodá :
rutín (vitamín P)-vďaka rutínu nedochádza v tele ku oxidácii vitamínu C, preto pôsobí ako ochrana ciev pred voľnými radikálmi a vznikom rakoviny
minerály – vápnik, fosfor, draslík, horčík, železo
nenasýtené mastné kyseliny
vitamíny skupiny B – B1, B2
vitamíny E, C
aminokyseliny

Táto superpotravina pomáha pri :
chorobách žíl a ciev
kŕčových žilách
hemoroidoch
častom krvácaní z nosa a ďasien
posilňovaní väzivových tkanív
posilňovaní potencie a libida
zlepšovaní imunity
prevencii pred reumou a artritídou
ochrane pred baktériami
priaznivom ovplyvňovaní krvného obehu

POHÁNkové oplátky sú možno trochu netradičné, o to však zdravšie. Sú určené pre všetky vekové kategórie so zubami.. :D :D :D . Pre ľudí citlivých na lepok, ale aj pre všetkých, ktorí sa stravujú zdravo.
Preto mlsajte zdravo každý deň a zvlášť na Vianoce..

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>